torstai 13. maaliskuuta 2014

Nikka's Nice Things....Vihdoinkin kevättä ilmassa!!!

Tänä vuonna talvi on ollut Milanossa erittäin sateinen ja pitkä. Jok'ikinen kerta kun aurinko yritti pilkistää pilvien välistä ja toivo kevään tulosta heräsi....taas seuraavana päivänä vettä tuli kuin saavista kaataen. Nyt sitten aurinko astui esiin ja pukkasi heti lämpöä yli 20° C:n ja lämpöaallon myötä kukat alkoivat kukkimaan melkein yhdessä yössä!
Vaikka olen siitepölyille tosi allerginen ja kuljen kaupungilla aivastellen ja silmistä taukoamatta vesinorot valuen, rakastan tätä vuodenaikaa, kun muuten niin "betonisen harmaassa" Milanossa, törmäät yllättäen uljaasti kukkivaan keltaiseen mimosaan, tai hektisen liikenteen saastepölyjen keskellä näet kadun varrella persikka- tai kirsikkapuiden herkät kukinnot tai tunnistat upeiden magnoliapuiden tuoksun jo kulman takaa. Monien puiden kukintoja en edes tunnista, mutta kyllä ne ovat kauniita! Todellinen oodi kevään uudistavalle voimalle!
Laitan tässä teille torstaipäivän piristykseksi kännykälläni nappamia kuvia kukista, jotka ovat ilahduttaneet tällä viikolla päivittäisillä visiiteillä anopin luona hoitokodissa.

Upea mimoosa Santa Maria delle Grazie:n takana



Kirsikankukkia


Persikankukkia




 
Magnoliankukat nupulla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti