maanantai 16. joulukuuta 2013

Lisää kotoisia joulufiiliksiä Milanosta....High Tech:in joulupuu ja omatekoinen adventtikalenteri

Kerroin aiemmassa postauksessani uudesta joulutuotteesta, jonka hankin High Tech:istä, mutta vasta nyt saan aikaiseksi näyttää, mitä tuolta laatikoista (katso 24.11) kuoriutui esiin:


Valopuu itsesään oli niin simppeli, että se sai oksilleen Zara Home:sta löydetyt minikokoiset olkikoristeet ja mielestäni ne sopivat tähän yksikertaiseen puuhun, kuin ne olisi siihen suunniteltu! Mitä pidätte tuloksesta? Kännykällä nappaamani valokuvat ovat aika pimeitä, kun laitoin valokuusen pikkueteiseen, jossa ei juurikaan tule päivän valoa.


 

Kerroin myos omatekoisesta adventtikalenterista, joka säästää minut vuosittaiselta joulukalenterin metsästämiseltäa, lupasin postailla siitä päivittäin, mutta valitettasti jalassa ilmaantunut ongelma on vienyt vähän nämä jouluaikaiset postaukset sekaisin. Mutta tässä näette tämähetkisen kalenterin tilanteen ja lupaan laittaa viela 24 pv. miltä kalenteri näyttää täydessä kukoistuksesssaan. 



Idea tähän kalenteriin syntyi muutama vuosi sitten, kun olin hakemassa jouluinspiraatiota...taas muuten High Tech:istä ja näin tämän rautaisen "joulupuun". Sen lähellä oli pöytä täynnä kaikenlaiseia pieniä joulukoristeita, joten mulla välähti...miksi en tekisi adventtikalentieria, johon joka päivä lisään yhden kauniin koristeen jouluun saakka ja näin tapahtui. Koska kalenteri on käytävässä, se ilahduttaa myos samassa kerrostalossa asuvia ihmisiä. On kiva kuulla kommenteja talon asukkailta, että he käyvät jopa päivittäin katsomassa, mitä uutta puuhun on ilmestynyt...;-D.

Rakennan puun ulkooven vieressä olevaan pataan, jossa on yleensä koristeena nämä kukat. Joulukuun ensimmäisenä päivänä otan kukat pois, täytyän astian keinolumella ja alan koristella puuta. Pääsiäsenä pata taas täyttyy keinonurmella kirmaavista tipuista...;-). 

Mutta se on sitten keväisempi  tarina, nyt nautitaan Joulun odotuksesta!

Joululammas ja tonttuystävineen nauttii adventtipuun koristautumisesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti