Olen jahkaillut varmasti
vuosikausia blogin perustamista, mutta se on aina vaan jäänyt ajatuksen
tasolle, koska olen ajatellut sen olevan liian vaativaa ja aikaavievää,
varsinkin kun olen todella surkea valokuvien ottaja (en edes edes omista
kameraa...8-o) ja nykyisin blogit sisältävät niin upeita valokuvia!!!
Monesti ihmiset kuitenkin
kysyvät, miksi en julkaisisi reseptejäni, koska ne sopivat monelle
erikoisruokavaliota noudattavalle tai vain kevyempiä/terveellisempiä
vaihtoehtoja hakeville. Niinpä päätin voittaa rimakauhuni blogimaailmaa kohtaan
ja aloittaa bloggauksen jakaakseni tähän vaihtoehtoiseen kokkaamiseen liittyviä
ajatuksia, oivalluksia ja niitä ihania elämyksiä, joita joskus saa, kun oikein
maukkaan annoksen onnistuu kehittämään...;-) ja miksei.....helpottaakseni, toivon
mukaan, samassa veneessä olevien lukijoiden arkea. Ainakin saan
itselleni ohjeistani kunnon reseptiarkiston; olen vuosien varrella niin monesti
suunnitellut sen tekeväni!
Suurin osa
resepteistäni on vuosien varrella joko itse kehiteltyjä tai sopivaksi
muunneltuja kohtaamistani mielenkiintoisista, mutta "kiellettyjä
ruoka-aineita" sisältävistä ruoista. Koska asun Italiassa, paikallisella
keittiöllä ja raaka-aineilla on selkeä vaikutus ruoanlaittooni.
Kokkaan
yleensä monesti tuon tutun kumppanin...."kiireen" kanssa, joten
suurin osa resepteistäni on arkipäivään soveltuvia, helppoja ja nopeita
valmistaa.
Tervetuloa
käymään Nikan Baarissa! Koska olen itse aina metsästämässä netistä uusia
"ilman" tai "ton" -reseptejä ja ruoka-aineallergisille
suunnattuja sivuja, toivon, että löydätte blogini ja saatte uusia ideoita
kokeiltavaksi!!!
Syystunnelmaa... |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti