maanantai 4. marraskuuta 2013

TERVETULOA!!!

Olen jahkaillut varmasti vuosikausia blogin perustamista, mutta se on aina vaan jäänyt ajatuksen tasolle, koska olen ajatellut sen olevan liian vaativaa ja aikaavievää, varsinkin kun olen todella surkea valokuvien ottaja (en edes edes omista kameraa...8-o) ja nykyisin blogit sisältävät niin upeita valokuvia!!!

Monesti ihmiset kuitenkin kysyvät, miksi en julkaisisi reseptejäni, koska ne sopivat monelle erikoisruokavaliota noudattavalle tai vain kevyempiä/terveellisempiä vaihtoehtoja hakeville. Niinpä päätin voittaa rimakauhuni blogimaailmaa kohtaan ja aloittaa bloggauksen jakaakseni tähän vaihtoehtoiseen kokkaamiseen liittyviä ajatuksia, oivalluksia ja niitä ihania elämyksiä, joita joskus saa, kun oikein maukkaan annoksen onnistuu kehittämään...;-) ja miksei.....helpottaakseni, toivon mukaan, samassa veneessä olevien lukijoiden arkea. Ainakin saan itselleni ohjeistani kunnon reseptiarkiston; olen vuosien varrella niin monesti suunnitellut sen tekeväni!

Suurin osa resepteistäni on vuosien varrella joko itse kehiteltyjä tai sopivaksi muunneltuja kohtaamistani mielenkiintoisista, mutta "kiellettyjä ruoka-aineita" sisältävistä ruoista. Koska asun Italiassa, paikallisella keittiöllä ja raaka-aineilla on selkeä vaikutus ruoanlaittooni. 
Kokkaan yleensä monesti tuon tutun kumppanin...."kiireen" kanssa, joten suurin osa resepteistäni on arkipäivään soveltuvia, helppoja ja nopeita valmistaa.

Tervetuloa käymään Nikan Baarissa! Koska olen itse aina metsästämässä netistä uusia "ilman" tai "ton" -reseptejä ja ruoka-aineallergisille suunnattuja sivuja, toivon, että löydätte blogini ja saatte uusia ideoita kokeiltavaksi!!! 

Syystunnelmaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti