Kuten edellisessä
postauksessa kerroin, epäonnistuneiden
leivontakokeilujen jälkeen
kaipasin jotain todella mukavaa pikkusyötävää hitaaseen viikonlopun
ruokahetkeen ja päätin
valmistaa uudelleen osan juhannuksena siskojeni kanssa
tekemistämme buffetlounaamme tarjoiluista, jotta voisin jakaa nämä ideat teidänkin käyttöönne. Kaikki tarjottavat voivat olla valmistettuna etukäteen ja maistuvat hyvinä myös kylminä, paitsi kesäkurpitsapalat, jotka ovat parhaimmillaan heti uunista
tulleina. Olen kyllä syönyt aamupäivälla tehtyjä tikkuja vielä
illallakin, mutta johtuen kesäkurpitsan korkeasta vesipitoisuudesta, useiden tuntien
odotuksessa palat pehmenevät ja niiden mukava rapeus häviää, joten suosittelen syömään ne heti valmiina.
KESäINEN LOUNASBUFFET:
PARMANKINKKUA MELONIN KERA (ohje
postattu)
KEVEä PERUNASALAATTI tai PERUNASALAATTI VEGEMAJONEESILLA
ILMAN SIPULIA (ohje postattu)
MAUSTEISET BROILERIPYöRYKäT (ohje postattu)
KEVYEMMäT KANANUGGETIT (ohje postattu)
Tarjoa lisäksi vihersalaattia ja leipää syöjien maun&diettien mukaan.
Seuraavana yksittäiset ohjepostaukset yllämainituille ruoille, osa on postattu tänään, loput tulevat huomenna
sopivasti ennen viikonloppua...;-)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti