Tämän parempaa "antipastoa" eli alkuruokaa tai kevyttä lounaslautasta ei voi löytyä kuumana kesäpäivänä!!! Löytyy varmasti lähes jokaisen italialaisen ravintolan ruokalistalta kesäaikaan. Yksinkertaisesti täydellinen makunautinto!!!
PARMANKINKKUA MELONIN KERA "Prosciutto
di Parma con melone" (maidoton, munaton, gluteeniton, pähkinätön,
soijaton):
Ainekset:
100 gr raakakypsytettyä kinkkua (joko
Parman kinkkua tai San Daniele:n kinkkua ohuina viipaleina)
1 kypsä meloni (mielellään sileä Charentais- tai verkkomeloni)
Valmistus:
Valmistus:
Ota kinkku pehmittymään huoneenlämpöön.
Pese ja leikkaa meloni lohkoviipaleiksi.
Poista kuori myös alaosasta.
Kierrä kinkkuviipale melonilohkon ympärille ja asettele tarjoilulautaselle. Tarjoile ja nauti hitaasti!!!!
Vinkki aperitiivitarjontaan: Koverra puhdistetusta meloninpuolikkaasta jäätelölusikalla palloja. Taittele ohuet kinkkuviipaleet ruusumaisesti ja pistä coctailtikkuun vuoretellen pari melonipalloa ja pari kinkkuruusuketta.
Vinkki aperitiivitarjontaan: Koverra puhdistetusta meloninpuolikkaasta jäätelölusikalla palloja. Taittele ohuet kinkkuviipaleet ruusumaisesti ja pistä coctailtikkuun vuoretellen pari melonipalloa ja pari kinkkuruusuketta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti