perjantai 10. tammikuuta 2014

Nikka's Nice Things.....Hulvattoman hauskat kirjanmerkit!

Tykkään kiertää sivukatujen pieniä liikkeitä ja navigoida netissä kivoja oivalluksia etsimässä. Uuden vuoden kunniaksi Nikan baarissa ruoan lisäksi kerrotaan myös näistä päivää piristävistä esineistä ja asioista....;-).
Ensimmäisenä haluan kertoa teille Etsy:stä löytämistäni tosihauskoista kirjanmerkeistä. Seikkailessani marraskuussa Etsyn sivuilla löysin nämä tosihauskat kirjamerkit, joissa jalat tahi kengät työntyvät ulos. Sain siitä joululahjaidean ja tilasin laskettelua (ja tietenkin lukemista) rakastavalle miehelleni siniset laskettelumonot ja itselleni keltaiset saappaat ilahduttamaan lukemista odottavaa kirjaa.



Valitettavasti Italian posti toimi erittäin hitaasti ja paketti saapui perille Milanoon vasta tammikuun puolella. Onneksi Olena oli lähettänyt minulle tilausvahvistuksen mukana koodin, jolla pystyin seuraamaan paketin kulkua Ukrainasta lahtien (Googlasin Ukrainan postin ja löysin pakettien seurannan...;-D) paikalliseen postiin. Huolimatta siitä, että paketti oli jättänyt Ukrainan taakseen jo 30. marraskuuta, se vain jotenkin jumitttui jouluruuhkan myötä jonnekin Italian postilajitteluun eikä hievahtanut ennen tammikuuta. Mutta tärkeintä oli, että kirjamerkit tulivat onnellisesti perille! Lisäksi ne oli pakattu kivasti jouluisen punavalkoisiin lahjapaketteihin.



Nämä "MyBookmark"-nimiset kirjanmerkit syntyvät nuoren, ukranalaisen arkkitehdin Olena Mysnyk:in mielikuvituksesta. Valikoimasta löytyy jalkoja joka makuun ja lähtöön: Henkilöhahmojen jalkoja on niin perinteisistä Marilynin jaloista nykypäivän Lady Gagaan, unohtamatta satujen henkilöhahmoja tai eri ammattikuntia ja kenkiä löytyy kumisaappaista Louboutin:in ja Manolo Blahnik:eihin....;-D. 




Käykäpää katsomassa, tässä linkit nettiin:

ja Facebookiin:




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti