lauantai 18. tammikuuta 2014

Nikka's Nice Things....jokaisessa keittiössä pitäisi olla oma Etelvina-kana...;-)




Noin vuosi sitten etsiessäni aina niin nopeasti kertyville ja pursuileville plastiikkipusseille sopivaa "piilopaikkaa", joka mielellään olisi myös sopinut keittiöni värimaailmaan, törmäsin argentiinalaiseen Etelvinaan.....ja ihastuin...päätäpahkaa! Ostin heti itselleni oman Etelvinan ja olen ollut tosi tyytyväinen kanaani, niin tyytyväinen, että tänä jouluna ostin niitä myös ystävilleni joululahjoiksi. Hekin ovat olleet kovin tyytyväisiä tähän keittiön hiljaiseen, hyödylliseen designasukkiin...;-)
Päätin kertoa Etelviinasta vähän teillekin, jos olette keittiössänne pursuavien plastiikkipussien keskellä....
Etelvina Chicken Bag on tosihauska ja värikäs puuvillainen muovipussien säilytyskassi. Se on Buenos Aires:issa sijaitsevan designmerkin PLA! keksintö. PLA! tunnetaan Argentiinassa humorisista tuotteistaan. Tässä linkki heidän sivuilleen, jossa on Etelvinasta hauska esittely!! (Klikkaa lentävää lautasta "objetos" ja valitse sitten kuvista se "kanakuva", niin saat videon näkyviin.)
Mielestäni yksinkertainen, mutta nerokas kana. Paitsi, että Etelvina ahmiessaan nuo kaikki rumat muovipussit mahaansa on käytännössä tosihyödyllinen, se tuo keittiöön väriä ja huumoria.  Kanoja lötyy vaikka minkä värisenä ja kuosisena, joten suurin vaikeus lienee vain valita se sopivin...;-). Lisäksi tämä kana on loistava lahjaidea, koska  nyt  se on saanut vitsikään pakkauksen ympärilleen; siitä pilkottavat vain jalat, joten paketin aukaiseminekin on varmasti hauska kokemus!
En tiedä, kuinka helppoa Etelvinaa on löytää kaupoista. Itse törmäsin siihen netissä ja nyt googlalessani, näin, ettei sitä ei ole kovin laajasti myynnissä, ja jos on,kanat näyttävän loppuvan tosinopeasti. Euroopassa sitä näyttää edustavan tästä  linkistä löytyvä liike, jonka sivuilla voitte nähdä, miten monessa kuosissa Etelvinaa löytyy! Huom! kuosit muuttuvat koko ajan, joten Etelvinat ovat aika uniikkeja...nettikaupasta, josta olen omani ostanut, kuosit on ollu joka kerta erilaiset....
Tässäpä keittiömme hengetär,  punamustapilkullinen Etelvina ......


ja vielä on jemmassa yksi mustavalkopilkullinen muovipussien himosyöjä uutta kotia odottamassa... vähän värikäämmät kaverit oleskelevat jo onnellisesti uusissa kodeissaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti