torstai 18. syyskuuta 2014

Syksyinen tervehdys ja hieman uutisia Nikan Baarista...

Syyskuinen tervehdys kaikille sivuilla vierailijoille ja pahoitteluni viimeaikaisesta hiljaisuudesta sivuillani!
Nimittäin kesälomien alussa kuvittelin, että mökilla saan vihdoinkin rauhassa tehtyä postaukset sekä kesäkuussa että muutoinkin tehdyistä kokkailuista (olin lehtinyt ladata niitä inspiraatiokuviakin), mutta tänä kesänä tekniikka petti todella pahasti ja postaukset jäivät käytännössä haaveeksi!
Nimittäin meillä on aiemmin ollut käytössä "tikku" nettiä varten ja kun joka kesä olen valittanut sen nikottelevasta toimivuudesta, tänä kesänä mieheni päätti yllättää minut "paremmalla nettisysteemilla" hankkien yhdeltä toiselta operaattorilta uuden wi-fi yhteyden, jonka olisi pitänyt toimia paljon paremmin! No, ehkä näin oli teoriassa, mutta käytännössä tämän operaattorin systeemi toimi vieläkin heikommin...8-(. Kun vielä pikkukylämme väkimäärä heinäkuun puolenvälin jälkeen tuplaantui (tai paremminkin triplaantui), nettitoiminnot menivät ihan tukkooon....kuinka monta kertaa vietin illalla tuntikausia(!) takkuilevan netin kanssa yrittäen ladata kuvia, ennenkuin lopulla luovutin. Elokuun kaksi postausta sain ladattua lomalla olleen mieheni kännykkäyhteydellä, jossa oli kolmannen operaattorin huomattavasti paremmin toimiva yhteys.
Ja koska atooppinen ihottumani on "reistannut" tänä kesänä todella pahasti, "lomailuni" on vain pidentynyt ja postauksia ei ole ollut mahdollista tehdä. Päätimme vielä vaihtaa loma-asuntoakin, kun yllättäen tuli tarjolle mukavampi asunto, joten olen vieläkin muuttoon liityvien hommien takia osittain "mökillä" (lue: pois toimivien nettiyhteyksien ulottuvilta), mutta onneksi syyskuussa saapui vihdoin kesä ja olen saanut ainakin nauttia todella aurinkoisista ja lämpimistä kesäpäivistä!
Olen tällä viikolla Milanossa, joten muutama uusi postaus on luvassa...;-).

Ja vaikka olen viela näin kesätunnelmissa....toivotan oikein ihanaa syksyn alkua kaikille!!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti